GRAVIRANJE NA STEKLO IN KOZARCE

Graviranje na steklo izvajamo s pomočjo inovativne, rotacijske tehnike, ki omogoča graviranje na površine, ki niso ravne in povsem gladke - kar v primeru graviranja na steklo velja za kozarce in steklenice. Rotacijska tehnika nam danes omogoča gravuro obsega celotnega kozarca ali steklenice.

Rotacijsko graviranje na steklo odpira številne možnosti za vse, ki bi želeli na kozarce in steklenice vgravirati večje ali kompleksnejše motive. Brez težav ugodimo vsem željam, graviramo tudi na nenavadno oblikovane kozarce in steklenice!

Graviranje na steklo - za popoln videz steklenega izdelka

Stekleni izdelki veljajo za dragocene in prestižne, še posebej, če imajo elegantno gravirane podobe ali vzorce. Nič čudnega torej, da se najbolj zahtevni naročniki odločijo prav za graviranje na steklo, saj so rezultati prepričljivi, končni izdelki pa naravnost navdušujoči

Graviramo vse vrste steklenih izdelkov, od kozarcev in steklenic do raznih dekorativnih in funkcionalnih izdelkov.

Izjemne možnosti oblikovanja

Z inovativnimi tehnikami in zmogljivo opremo lahko graviramo na vse mogoče steklene izdelke, tudi tiste, ki imajo nepravilno oblikovane steklene površine. To pomeni, da so možnosti oblikovanja še vedno povsem odprte domišljiji naročnika. 

Z graviranjem lahko bistveno spremenimo podobo izdelka, ki v izhodišču morda ni posebej zanimiv, bo pa po končanem delu nedvomno naravnost osupljiv.

Poleg steklenic in kozarcev je na voljo še cela vrsta steklenih izdelkov, ki jih lahko opremimo s prestižno gravuro. Ponujamo tudi graviranje na steklen nakit, pri čemer lahko graviramo tako napise kot simbole. Pogosto lahko z graviranjem oplemenitimo tudi razne dekorativne izdelke, ki šele z ustrezno gravuro zares zadostijo svojemu namenu.

Možno je gravirati tudi na večje steklene površine, na primer stekla za mize, pa tudi na ogledala in podobne izdelke. 

Graviranje na steklo - spekter možnosti, tako za osebno kot za poslovno uporabo.

Serijsko graviranje na steklo

Z zmogljivimi in zanesljivimi napravami za lasersko graviranje smo na skupni poti do realizacije vašega projekta.

Ponujamo serijsko graviranje na steklo, kar je idealna rešitev za vinarje, pivovarje in vse, ki potrebujete večje število elegantno graviranih kozarcev, steklenic ali drugih steklenih produktov.

Obljubljamo hitro in zanesljivo opravljeno delo, ugodno ceno in odlično kakovost.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si