LASERSKO GRAVIRANJE

Lasersko graviranje omogoča gravuro na različne materiale. Z tehnološko naprednim postopkom zdaj lahko na raznolike površine elegantno prenesemo še tako kompleksne podobe. Rezultat je vrhunski izdelek, narejen povsem po meri naročnika!

Sodobne tehnike in naprave nam omogočajo, da se brez težav prilagodimo vašim željam.

Lasersko graviranje je najboljša in najkakovostnejša oblika zapisa, primerna za raznovrstne materiale, produkte. V veliki večini je gravura tudi trajna. Gre za izjemno natančen, brezkontaktni proces, ki ne spreminja lastnosti materiala.

Lasersko graviranje - rešitev za uspešno preslikavo

Brezkompromisna natančnost, ki je potrebna pri laserskem graviranju, pogosto predstavlja velik izziv, saj na površino izdelka prenašamo vse drobne detajle in nianse izvornega motiva.  Največja prednost, ki jo lasersko graviranje ponuja je, da ne deformira ali drugače poškoduje materiala. To nam omogoča preslikavo kompleksnejših motiv na širok spekter materialov.

Vsakemu opravilu se posvetimo s popolno natančnostjo.

Zmožnost preciznega laserskega rezreza in natančnega graviranja je zasluga sodobne tehnologije, pa tudi izkušenj, znanja in spretnosti tistega, ki z napravami upravlja.

Materiali za uspešno lasersko graviranje

Lasersko graviranje je primeren postopek tako za trše kot mehkejše materiale. Ena najbolj pozitivnih lastnosti tovrstne gravure ja ta, da omogoča brandiranje izdelkov, ki so izredno mehki in občutljivi.

Ponujamo:

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si

Darila z osebno noto, posebnim sporočilom? Lasersko graviranje je pravi odgovor!

Lasersko graviranje je kot nalašč za tiste, ki bi radi obogatili zgled promocijskih izdelkov, daril, prodajnih produktov. Podajte idejo in mi poskrbimo za vrhunsko gravuro, ki bo izboljšala izgled izdelka in prinesla dobrodošlo dodano vrednost.

Ponujamo že končne izdelke, ki jih najdete v naši spletni trgovini ali pa gravuro popolnoma prilagodimo vašim željam. Naj bo to napis ali risba - potrudili se bomo za popolen izgled.

Podarite svojim bližnjim darilo s sporočilom, ki ne bo nikoli zbledelo.