Kaj nam ponuja laserska tehnologija?

Brezkompromisna natančnost

Sodobne tehnike in naprave nam omogočajo, da lahko svojim strankam vedno povsem ustrežemo. Lasersko rezanje zagotavlja natančno in svobodno oblikovanje izdelkov iz različnih mehkih materialov, medtem ko z laserskim graviranjem na razne površine elegantno prenesemo še tako kompleksne podobe. Rezultat je vrhunski izdelek, narejen povsem po meri naročnika!

Z laserskim rezanjem in graviranjem pogosto obdelujemo občutljive materiale in manjše izdelke, zato je natančnost ključnega pomena. Že desetinke milimetra razlike v primerjavi z načrtom predstavljajo kompromis, ki si ga ne moremo privoščiti, saj se odstopanje na končanem izdelku še kako pozna. Zato se vsakemu opravilu posvetimo s popolno natančnostjo – zmožnost preciznega laserskega rezanja in natančnega graviranja je zasluga sodobne tehnologije, gotovo pa tudi izkušenj, znanja in spretnosti tistega, ki s temi napravami upravlja.

Brezkompromisna natančnost je potrebna tudi pri graviranju, ki pogosto predstavlja velik izziv, saj je treba na površino izdelka prenesti vse drobne detajle in nianse izvornega motiva. Spet se izkaže, da je laser najboljša oprema za takšno delo. Lasersko graviranje je izjemno natančno, poleg tega ne deformira ali drugače poškoduje materiala v okolici gravure. To pomeni, da lahko na ta način na razne materiale izrišemo tudi kompleksne motive, ki z drugimi tehnikami ne dopuščajo uspešne preslikave.

Popolna svoboda

pri oblikovanju

Ker smo pri delu brezkompromisno natančni in povsem prilagodljivi glede izbranih materialov, lahko zadostimo prav vsem željam in potrebam zahtevnih naročnikov. Lasersko rezanje ter graviranje omogočata povsem poljubno oblikovanje končnih izdelkov po meri, seveda pa je možno navdih poiskati tudi pri kakšnih že izdelanih predmetih, ki bi jih želeli posnemati. Lasersko graviranje je kot nalašč za tiste, ki bi radi na ta način prilagodili izgled raznih promocijskih izdelkov, daril in podobnih zadev. Ni treba, da cel izdelek izdelamo od a do ž, temveč lahko poskrbimo le za vrhunsko gravuro, ki bo seveda izboljšala izgled izdelka in prinesla dobrodošlo dodatno vrednost.

 

Potrebujete ponudbo?

Naše prednosti so kvaliteta ter konkurenčne cene


+386 (0) 31 713 399

info@drowa.si