LASERSKO GRAVIRANJE NA LES - moderno, s tradicijo

Graviranje na les je nedvomno najbolj popularna oblika gravure pri nas. Darila, poslovne kartice, koledarji, sestavljanke - nešteto možnosti za izvirno obogaten izdelek.

Spodbujamo kreativnost, uresničujemo vaše ideje!

Les je eden najbolj univerzalnih materialov, prav zato se pogosto uporablja tudi za izdelke, ki bi jih radi polepšali z gravuro.

Lasersko graviranje na les ponuja osupljive rezultate, ki bodo gotovo v veselje prav vsakomur!

Graviranje na les - hitro, natančno, brezkontaktno

Sodobne tehnologije nam omogočajo kvalitetno in hitro gravuro na različne tipe lesa. Les pri postopku ni poškodovan, saj gre pri laserskem graviranju za brezkontaktni postopek. Ta omogoča preslikavo podob na različne materiale, brez da bi s tem poškodovali ali spremenili obliko materiala.

V kooperativi DROWA vam ponujamo tudi laserki razres lesa. Naša prednost je učinkovito  in natančno rezanje poljubnih oblik lesa. Ponujamo možnosti izdelava končnih izdelkov, tudi z opcijo graviranja ali polizdelkov. 

Oblikovanje lesenih izdelkov prepuščeno vaši kreativnosti, končni izdelki pa bodo gotovo točno takšni, kakršni so nastali v vaši domišljiji.

Les, primeren za graviranje

Vrste lesa, na katere lahko prenesemo vaše ideje:

  • Naravni les, pravi les, masiven les, eksotičen les
  • Vezane plošče, iverne plošče, MDF, HDF
  • Pluta, furnirji, multiplex

Lasersko graviranje na les omogoča izdelavo najrazličnejših gravur

Govorimo na napisih ali o preslikavi različnih motivov, ki se razlikujejo po svoji kompleksnosti. Naj bodo to uhani, s simpatičnimi graviranimi podobami. Sestavljanke, ki bodo razveselile najmlajše. Poslovne kartice, vabila za poroko, obeski, …

Graviranje na les omogoča čudovito kombinacijo, ki prepleta tradicijo in naš najžlahtnejši material - les, s kančkom modernosti, ki jo izdelku vnašamo s svojim unikatnim sporočilom.

Lasersko graviranje na les ustvari zanimivo gravuro z rjavo obarvanimi robovi - učinek, ki dobro izpade pri praktično vsaki gravuri, saj poudarja prijeten naravni videz materiala.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si