LASERSKO GRAVIRANJE NA KOVINO - uporabno & estetsko

Graviranje na kovino je uporabna metoda označevanja, pogosto tudi estetski poseg.

Ne glede na namen graviranja  je pomembno, da je delo opravljeno natančno in kakovostno. Za popolno zadovoljstvo s končnim izdelkom pa so nujne še nekatere druge odlike, ki so lastne le zanesljivim izvajalcem z zmogljivo opremo - mi vam to zagotavljamo!

Graviranje in markiranje kovin - graviranje uporabnih oznak

Je vaše kovinske izdelke potrebno označiti s serijskimi številkami, jim dodati kodo, podpis?
Iz preteklih izkušenj smo se naučili, da je pri serijskem graviranju, skupaj z natančnostjo, pomembna tudi hitrost graviranja, ki omogoča, da vam želene izdelke dostavimo v čim krajšem času.

Za odlične rezultate pri graviranju oznak na kovinske izdelke poskrbijo naši natančni in zmogljivi laserski stroji, ki omogočajo hitro in zanesljivo delo.

Poleg tega se prav pri tovrstnem delu izkažejo še nekatere prednosti laserskega graviranja – gre za brezkontaktno obdelavo, pri katerem material ne bo poškodovan. Ponujamo učinkovito graviranje tudi na manjše izdelke in občutljivejše kovinske površine.

Dekorativno graviranje na kovino

Če bi vam postavili vprašanje, kateri so tisti kovinski izdelki, ki jim lahko z gravuro povsem spremenimo izgled, verjamemo, da bi našteli vsaj nekaj njih.

Tudi če vgraviran motiv nima kakšne posebne uporabne vrednosti, je lahko le ta nadvse simpatičen. To velja za presenečenja, ki jih opremimo s šaljivimi sporočili in motivi. Nekateri kovinski izdelki (skupaj z gravuro) so kot nalašč za darilo –  kovinski vžigalnik ali prisrčnica.

Domiselna gravura lahko v darilo spremeni praktično vsak izdelek. Ustrezno obdelana kovinska površina s kvalitetno gravuro, ustvari vtis dragocenega in prestižnega darila - primerna izbira za jubilejne obletnice in druge pomembne priložnosti. Ne pozabimo na prstane in drug nakit – tudi v žlahtne kovine je možno vgravirati poljubne napise in simbole!

Na katere kovino lahko graviramo?

Lasersko graviranje omogoča gravuro na praktično vse vrste kovin.
V kolikor imate pomisleke, vam z veseljem priskočimo na pomoč z informacijami.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si