LASERSKI RAZREZ LESA

Laserski razrez lesa - hitro, natančno in učinkovito.

Les je material, s katerim se v našem podjetju rokujemo najpogosteje - nenazadnje je to zapisano že v našem imenu - DROWA, prevedeno v drva.

Enostaven je za rezanje in oblikovanje, prijeten na otip in s svojim vonjem vnaša naravo v naš dom.

Oblikovanje in razrez lesa

Razrez lesa opravimo z lasersko tehniko, ki omogoča hitro, učinkovito in natančno rezanje poljubnih oblik. Omejeno smo z debelino lesa ali vrsto, a v splošnem gre za izredno uporabno rešitev razreza in oblikovanja lesa.

Lasersko rezanje pride v poštev za različne vrste lesa, tako za masivni les kot za furnir, vezane plošče, lepljen les in ostale variacije.

Oblikovanje lesenih izdelkov prepuščeno kreativnosti naročnika, vedno pa smo na voljo z rešitvami in idejami, s katerimi bomo vaš izdelek postavili še na višjo raven.

Laserski razrez lesa - od zamisli do končnega izdelka

Imate poslovno idejo ali še snujete zamisel za prijateljev rojstni dan?

Tudi če vaš izdelek še nima končnega izgleda - pošljite nam skico, zapisano idejo, predlog in pripravimo vam ponudbo, v kateri bo viden preplet vaše ideje in našega znanja.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si

Materiali, primerni za laserski izrez

Po dogovoru vam ponujamo razrez različnih materialov, naša glavna dejavnost pa je laserski razrez lesa - ponujamo izdelavo končnih izdelkov, tudi z dodatno možnostjo graviranja na les ali polizdelke, po vaših željah.

Ideje za darila najdete tudi v naši spletni trgovini.