LASERSKI RAZREZ - neskončne možnosti oblikovanja

Laserski razrez zagotavlja natančno in svobodno oblikovanje izdelkov iz različnih materialov. Rezultat je vrhunski izdelek, narejen povsem po meri naročnika!

Z laserskim razrezom pogosto obdelujemo občutljive materiale in manjše izdelke, zato je natančnost ključnega pomena. Že desetinke milimetra razlike v primerjavi z načrtom predstavljajo kompromis, ki si ga ne moremo privoščiti, saj bi bilo odstopanje na končnem izdelku preveliko.

Zmožnost preciznega laserskega rezanja je zasluga sodobne tehnologije, gotovo pa tudi izkušenj, znanja in spretnosti, pod katere se podpisujemo v našem podjetju.

Kaj je laserski razrez in kako deluje

Laserski razrez je postopek obdelovanja različnih vrst materiala z laserskim žarkom. Pri tem gre lahko za obrezovanje kompleksnejših oblik, za izrez katerih bi sicer potrebovali vrsto strojev in orodji

Čas obdelave se pri laserskem razrezu optimizira - več je efektivnega časa, manj pa je tudi odpadnega ali neuporabnega materiala.

Zakaj izbrati laserski izrez?

Odgovor je preprost: dopušča neskončne možnosti oblikovanja in realizacije idej. Najboljša odlika laserskega razreza je uporaba tehnologije na široki paleti različnih materialov. 

Laserski razrez je postopek obdelovanja različnega materiala z laserskim žarkom. Pri tem gre lahko za obrezovanje raznovrstnega materiala v zapletene oblike, ki bi jih sicer obdelovali z vrsto različnih strojev in orodij, za kar bi porabili več efektivnega časa ter materiala zaradi odpadnih, neuporabnih kosov.

Prilagodimo se vašim željam in potrebam.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

068 188 115

info@drowa.si

Materiali, primerni za laserski izrez

Po dogovoru vam ponujamo razrez različnih materialov, naša glavna dejavnost pa je laserski razrez lesa - ponujamo izdelavo končnih izdelkov, lasersko graviranje ali polizdelke, po vaših željah.

Ideje za darila najdete tudi v naši spletni trgovini.