Laserska izdelava značk, brošk priponk po meri

Les je en izmed najbolj univerzalnih materialov, zato se zelo pogosto uporablja tudi za izdelke, ki bi jih radi polepšali z gravuro. To je odlična ideja, saj je material primeren za lasersko graviranje in ponuja osupljive rezultate, ki bodo gotovo v veselje prav vsakomur! Laser na lesu ustvari posebne rjavo obarvane robove, ki dodajo značilen čar in popestrijo podobo končnega izdelka. To pomeni, da je les izvrstna izbira tudi za tiste, ki se še odločajo, kateri material bodo sploh izbrali za svoje promocijske, dekorativne in druge izdelke. Proizvodnja lesenih značk, priponk ter magnetkov.

 Značke oz. priponke so nadvse priljubljene predvsem za promocijske namene, pa tudi za osebno rabo. Še posebej, če govorimo o izdelkih, ki jih oblikujemo po naročilu – te namreč lahko do potankosti prilagodimo željam in okusu naročnika. Lasersko graviranje nam omogoča izdelavo zelo dovršenih promocijskih izdelkov. Izdelamo vam lahko broške, priponke ali magnete, tako da je izbira res pestra. 

Piko na i dovršenemu izdelku doda še privlačna naravna podoba lesa, ki je ne moremo prekositi z nobenim umetnim nadomestkom. Magneti iz lesa so prava zanimivost, pa tudi priponke bodo v leseni izvedbi pritegnile več pozornosti. Gravura na lesu ustvari zanimiv učinek in doda premišljeno oblikovanemu motivu prav poseben čar, končanemu izdelku pa prepričljiv učinek. 

Gravirane lesene broške in magneti predstavljajo idealno izbiro za personalizirano osebno ali poslovno darilo, lahko pa jih obdržimo kot spominek ali zanimivost. Ker imamo pri oblikovanju izdelkov po meri povsem proste roke, so možnosti neomejene tudi pri končni uporabi izdelanih predmetov! Ne glede na to, ali jih imamo za lastno rabo ali pa jih podarimo, bodo lesene priponke in značke ter drugi na ta način oblikovani predmeti pritegnili pozornost in zanimanje vsakogar, ki jih bo opazil.]Medtem ko navaden magnetek ne bo vzbudil posebnega interesa, pa bo lesen magnet s posrečeno gravuro gotovo pritegnil pozornost in občudovanje. 

Prav zato so leseni promocijski izdelki vedno bolj priljubljeni! A tudi tisti, ki ne iščejo promocijskih izdelkov in pripadajočega graviranja bodo prišli na svoj račun. Nenazadnje iz lesa izdelujemo še celo vrsto drugih izdelkov, ki jih je treba natančno in ustrezno obdelati.