Lasersko graviranje lesenih poročnih srčkov

lasersko graviranje promocijskih izdelkov
Lasersko graviranje ter izrez materialov
25 marca, 2018
lasersko graviranje poslovnih darila
Graviranje poslovnih daril
2 aprila, 2019
Show all
gravirani poročni srčki

gravirani poročni srčki

Dan, ko si bosta kot mladoporočenca izrekla tisti usodna »da«, se vztrajno približuje. Marsikaj je že postorjeno: Hrana je naročena, poročna torta tudi, glasbeniki pridejo … še vedno pa nimata ideje, kaj svojim najbližjim na ta dan podariti ob vajinem najsrečnejšem dnevu. Naj bo to nekaj izvirnega, nevsakdanjega, nekaj, kar ima resnično vrednost in kar jih bo za vedno spominjalo na nepozaben poročni dan, preživet z vama.

Les je resnično pravi dar narave, saj ta material omogoča vsestransko uporabo. Ob enem so leseni izdelki vedno bolj priljubljeni. Z laserskim izrezom lahko izdelamo unikatne izdelke vseh mogočih oblik, poskrbimo pa tudi za graviranje. Gravure z rjavo obarvanimi robovi na prijeten način poudarjajo naravni videz materiala.


Naša domena je tudi graviranje daril. Na naše lesene poročne srčke lahko vgraviramo imeni ženina in neveste ter datum in kraj vajinega poročnega dogodka, seveda pa se pri tem popolnoma prilagajamo vajinim željam. Darilca s takšno vrhunsko gravuro bodo gotovo deležna občudovanja med svati in ostalimi.
Pravijo, da je poroka je krona ljubezni. Trudimo se, da so tudi naši izdelki rezani in gravirani z ljubeznijo.

Comments are closed.