Graviranje poslovnih daril

gravirani poročni srčki
Lasersko graviranje lesenih poročnih srčkov
22 marca, 2019
Projektno sodelovanje: Kulturna dediščina kot poslovna priložnost
18 februarja, 2020
Show all
lasersko graviranje poslovnih darila

lasersko graviranje poslovnih darila

Gravirana poslovna darila, izdelana v kooperativi DROWA, so tista, s katerimi boste zagotovo daleč najbolj in tudi na najbolj iznajdljiv način razveselila vaše poslovne partnerje in sodelavce. Zakaj je temu tako?

Poslovna darila so že dolgo del poslovnega bontona oz. že skoraj neke vrste nuja, ko se ob koncu uspešnega poslovnega leta odločamo obdarovati naše poslovne partnerje. Glede na rezultate več raziskav pa so poslovna darila še vedno tudi daleč najboljši način promocije za vaše podjetje. Z njimi lahko pritegnete sveže stranke, z že obstoječimi pa še utrdite vezi sodelovanja, saj bodo prav gotov cenile vašo pozornost. Ne pozabite pa tudi na vaše zaposlene, saj je pot uspešnega podjetja tlakovana z zadovoljnimi delavci! Primernega poslovnega darila, v poplavi ponudbe, nikakor ni lahko izbrati. Pri izbiri moramo paziti na nekaj stvari: Izberite poslovno darilo, ki bo všeč tudi vam, naj bo deloma osebno, izraža naj vašo osebnost ter podobo podjetja (mesto logotipa oz. napisa naj bo izbrano skrbno), pozorni pa bodite tudi ob izbiro embalaže, saj ta ravno tako slika podobo vašega podjetja. Gravirana darila so med ljudmi izjemno priljubljena, saj o obdarovalcu povedo predvsem to, da imate občutek za stil ter da je poslovno zelo uspešen.

Vse to in še dosti več vam lahko ponudimo v Kooperativi DROWA. Graviranje poslovnih daril je namreč naša specialna dejavnost. Ukvarjamo se tako z laserskim graviranjem na les, kakor tudi na ostale materiale (npr. steklo). Postopek graviranja odpira mnoge možnosti pri izdelavi personaliziranih daril, kakor preprosto pomeni, da se prilagajamo vsem vašim željam, tako kar se tiče oblike izdelka, vrste materiala, kakor tudi samih gravur. Za vsa darila vam zagotavljamo popolno vizualno in estetsko dovršenost. Pri graviranju in ostalih korakih nastaja izdelka poskrbimo za izjemno natančnost izdelave , uporabljamo pa izključno visoko kvalitetne materiale. Pa ne samo to. Po želji vam lahko graviramo tudi že predhodne kupljene izdelke. Naj iskriva misel, vtisnjeno v poslovno darilo, spremlja vaše poslovne partnerje skozi naslednje poslovno leto!

Comments are closed.